Een prettige kerst en sportief 2019 gewenst van Noppie!

Hallo hardlopers! Ik ben Noppie, de mascotte van de LEGiO-run in Grootegast. Ik ben inmiddels zeer bekend; afgelopen jaar ontvingen alle 763 lopers bij de finish de speciale LEGiO-run medaille, waar ik in gegraveerd sta! Ook dankzij de creatievelingen van Grootegast ben ik bekender geworden; door hen werden drie levensgrote versies van mij gebreid en gehaakt en vervolgens op het Marktplein en de route gezet. Er kwam veel publiek kijken bij de Funrun en de 5 en 10 km. Op het Marktplein vond ik het erg gezellig met verschillende marktkramen, de heerlijke catering en het optreden van verschillende muzikanten. De opbrengst van de LEGiO-run van afgelopen jaar werd gebruikt om een virtuele fiets van Fietslabyrint aan te schaffen waarop ouderen van Woonzorgcentrum Het Hooge Heem een rondje kunnen fietsen. Een rondje door Grootegast bestaat alleen nog niet. Daarom wordt er voor de LEGiO-run 2019 geld ingezameld voor een lokale, virtuele fietsroute door het Westerkwartier.

Ik heb gehoord dat het bestuur al druk bezig is om de komende editie van de LEGiO-run weer tot een groot succes te maken. Loop jij, net als ik, op 6 april 2019 mee? Inschrijven kan tot 14 maart via www.legiorun.nl.

Voordat het zover is, wens ik jullie prettige kerstdagen en een sportief 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *