Haken en breien

Voor de LEGiO-run haken en breien creatievelingen op twee verschillende plekken in Grootegast. Ze maken een deken in lego-stijl voor op de route op 6 april.

Handwerkcafé Bibliotheek Grootegast biedt u op maandagmiddag* een creatieve, gezellig middag van 14:00 – 16:00 uur. De Bibliotheek zit aan Marktplein 11.
– Het Hobbycafé bij de Bundelshop in Grootegast  biedt u op woensdagochtend** een creatieve, gezellig ochtend van 10:00 – 12:00 uur. De Bundelshop zit aan Marktplein 3, vanaf 26 februari op Hoofdstraat 109.

Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er gezamenlijk gebreid en gehaakt. Jong of oud, iedereen die van handwerken houdt is welkom. Door samen bezig te zijn bent u even gezellig de deur uit en bouwt u letterlijk mee aan iets moois voor de LEGiO-run in Grootegast. U mag ook bij beide aanhaken!

De LEGiO-run is meer dan alleen een hardloopevent en wil verbinden. We vinden het leuk om veel hardlopers aan de start te krijgen, maar ook supporters langs de kant. We willen in aanloop naar ons event mensen verbinden met elkaar en de betrokkenheid rondom de LEGiO-run vergroten. Dit zijn twee van onze activiteiten.

Vorig jaar werden deze Noppies gemaakt, die vervolgens op de route voor nog meer sfeer zorgde. Dit jaar is er een nieuwe Lego-handwerk uitdaging. Garen, brei- en haaknaalden zijn voor het Lego-project gratis aanwezig. Deze materialen worden mede mogelijk gemaakt door de Variatiekraam, gevestigd in de Bundelshop te Grootegast. U mag uiteraard ook uw eigen materialen meenemen.

Komt u 6 april het eindresultaat bekijken op de route van de LEGiO-run?

* Tot en met maart 2019 is het Handwerkcafé wekelijks geopend om voor de LEGiO-run te breien en haken.
** Het Hobbycafé is het hele jaar door wekelijks geopend.