Handwerkcafé

De LEGiO-run wil graag meer zijn dan alleen een hardloopwedstrijd, op één dag in het jaar. We vinden het leuk om  veel hardlopers aan de start te krijgen, maar ook supporters langs de kant. We willen in aanloop naar ons event mensen verbinden met elkaar en de betrokkenheid rondom de LEGiO-run vergroten. Een van de activiteiten die we daarom opstarten is het handwerkcafé.

Het handwerkcafé in Bibliotheek Grootegast biedt u op maandagmiddag een creatieve, gezellig middag. Dankzij een subsidie en materiaalsponsor de Variatiekraam, gevestigd in de Bundelshop te Grootegast kunnen wij ​materiaal beschikbaar stellen om Lego-gerelateerde creaties te breien en haken. U mag uiteraard ook uw eigen materialen meenemen. Ook in de Bundelshop zijn ze al druk bezig voor de LEGiO-run, bij het Hobbycafe. Het resultaat ziet u straks op 31 maart.

De activiteit is vanaf 15 januari op maandagmiddag* van 14:00 tot 16:00 uur en is gratis. Kom gezellig samen haken en breien. Ervaren of niet, jong of oud, iedereen die van handwerken houdt is welkom!

Voor meer informatie en inschrijven kunt u zich melden bij de Bibliotheek Grootegast aan Marktplein 11.

* Vanaf april​ ​is het Handwerkcafé om de week geopend.