“KILOmeter”

Update 14 december: alle plaatsen zijn vol, u kunt zich hiervoor niet meer aanmelden! We gaan u in 2018 uiteraard informeren over de vorderingen. 

Goede voornemens voor 2018?

Hoe leuk is dat om dit met een groep te realiseren en daarnaast ook te trainen voor de LEGiO-run op 31 maart? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar info@legiorun.nl!

Let op er zijn maar 10 plaatsen beschikbaar.

De LEGiO-run wil graag zoveel mogelijk mensen aan de start van de LEGiO-run en wil graag dat de deelnemers gezond en fit aan de start zijn. Daarom starten we met het project “KILOmeter”.

Je gaat 10 weken keihard werken aan je gezondheid en dit loont zich in een betere gezondheid en minder kilo’s. Voor maar €59 krijg je begeleiding van fysiotherapeuten van Fysio Grootegast en diëtist Jelleke Kuipers. Wij belonen elke afgevallen kilo met een euro korting op het startbewijs tot een maximum van €9.

Vlnr Jelleke Kuipers, Jenny Bolt, Bas Jansen van Galen, Frans van Zijl en Pauline Kruijt.

Na je aanmelding krijg je een uitnodiging van de fysio voor een gezondheidstest waarin onder andere je conditie en kracht gemeten gaat worden. Met deze informatie kan de fysio een goede begeleiding en programma voor je opstellen. Daarna ga je vanaf 9 januari 2018 elke dinsdagavond in groepsverband trainen met de fysio.
Na je aanmelding krijg je een individuele uitnodiging van de diëtist. Met de diëtist bekijk jij je eetpatronen en stel je samen een persoonlijk plan op. Je krijgt naast de individuele intake, twee tussentijdse individuele afspraken om je voortgang te bespreken.

Wil je ook meedoen met “KILOmeter” of wil je meer informatie? Neem dan contact op via info@legiorun.nl.

Update 14 december: alle plaatsen zijn vol, u kunt zich hiervoor niet meer aanmelden! We gaan u in 2018 uiteraard informeren over de vorderingen.