Meedoen via Stichting Leergeld

Alle kinderen mogen meedoen
want nu meedoen is straks meetellen!

Dit is de slogan van stichting Leergeld en de LEGiO-run sluit zich daar bij aan. Daarom konden jongeren zich gratis inschrijven en dus meedoen met de LEGiO-run. De voor-inschrijvingen zijn gesloten, jongeren kunnen dit jaar er dan ook geen gebruik meer van maken. Graag beschrijven wij nog wel meer informatie over stichting Leergeld en de mogelijkheid die er was.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld wil deze kinderen mee laten doen! Zo ook bij de LEGiO-run!

Ben jij onder de 18 jaar en wil jij meedoen aan de LEGiO-run, maar is dit financieel niet haalbaar? Neemdan contact op metIngrid de Bruijn van Humanitas. Ingrid zorgt er voor dat jij gratis mee kan doen aan de LEGiO-run. Jij schrijft je dan gewoon in net als iedereen en ontvangt net als alle anderen gewoon een startnummer. Als je wil kan je ook al je andere vragen aan haar stellen op het gebied van financiën. Bekijk ook eens de facebook pagina, Rondkomen in het Westerkwartier.

Ingrid is bereikbaar via i.deBruijn@humanitas.nl of 06-35122750.

De aanvraag wordt door Ingrid volledig vertrouwelijk in behandeling genomen en de LEGiO-run staat daar buiten.